Thursday, August 20, 2009

Da var det tid for ny oppdatering igjen :) Sånn er det å ha ferie og god tid. I dag skinner solen og jeg kan sitte på terrassen med strikketøyet og nyte den siste resten av sommer. Siden det er fint vær og mulig å ta bilder utendørs, så skynder jeg meg å vise frem litt av det siste som har skjedd. Jeg har strikket to par sokker i Fabel på pinner nr 2.5.


En liten rosa kjole strikket i Lanett, mangler å få festet trådene og sydd sammen på skuldrene.

Og som sagt i forrige innlegg - har startet på Annies sjal igjen - i brun Navia og pinne nr 4.




Jeg har omtenksomme kollegaer som tenker på meg når de kommer over garn :) Her er 20 nøster baby ull i en nydelig lilla farge som er vanskelig å få gjengitt på bilde.

Og for noen uker siden vant jeg i Lotto :) Ihvertfall føles det sånn ! Jeg klarte å få tak i mer Wollmeise - 5 hesper 80/20 sokkegarn i nydelige farger - overraskelsespakke som jeg ikke visste hva inneholdt, men storfornøyd. Dette skal bli luksus sokker :)


Og 4 nøster 100% ull - 2 hesper fuchsia og 2 lavendel :) Helt utrolig nydelige farger - rosa og lilla - som ikke kan gjengis riktig på bilde !

Fuchsia :
Lavendel :


Jeg har også fått ryddet litt i garnet mitt på morgenkvisten - laget klart en stor pose som skal gis vekk til en beboer i bofellesskapet der min sønn jobber. Han strikker konstant og er overlykkelig når det blir ryddet her. Jeg begynte også å rydde i oppskrifter i går, men tror jeg venter med resten til regnet kommer :) Kan ikke kaste vekk siste rest av sommer på å være inne og rydde ! Nå har jeg allerede hatt 2 uker ferie, og bare en igjen :( Nei, jeg skynder meg ut og nyter været mens jeg kan ! Ha en fin dag :)


Friday, August 14, 2009

Sommerferie


Nå er det endelig min tur til å ha sommerferie :) Det er litt kjedelig å ha ferie hjemme alene når de andre går på skole og jobb - men satser på å bruke den til noe fornuftig sånn som å rydde i mønster og garn og ikke minst strikke :) Jeg kan ikke være frisk - har startet på Annies sjal fra www.garnlunden.no igjen. Dette blir det tredje ! Ellers er det ikke blitt strikket så veldig mye i sommer, vi har hatt mye besøk i tillegg til at jeg har vært på jobb. Men det har blitt noen par med sokker, en voksejakke og en rosa liten kjole. Bilder kommer når været tillater at jeg kan gå ut i lyset med kamera. Da skal jeg også prøve å få tatt bilder av alt det nydelige garnet som kom i posten fra Wollmeise :) Lucky me !

I mellomtiden kan dere jo få se bilder av prinsessen vår som bor på Færøyene - hun har vært på sitt første besøk hos oss.

Prinsessen fylte 1 år og fikk spise sjokoladekake selv - og rett i badekaret etterpå :)



Vi var også og plukket blåbær :)


Solbriller må til i sommerferien :)