Sunday, October 24, 2010

Flere votter og leggvarmere

Leggvarmere strikket i et ukjent ullgarn, litt stikkete så det er ikke brukbart rett mot huden.
Da passer det fint å lage leggvarmere av det :) Tre par ble det, og nå er det garnet brukt opp.
To par votter i lys grått fritidsgarn er også blitt ferdig, har to par til på pinnene. De er deilige og myke. Målet er å strikke opp lageret av fritidsgarn :)
Ellers er kulden kommet til Bergensområdet, det er godt vi har mye ved i vedskjulet ! (Ull)garn er jo også god isolasjon, så det er ikke bare dumt med et "lite" lager :)

Wednesday, October 13, 2010

Det blir kaldere

Så er høsten her med kalde netter og kjølige dager - da er det vel på sin plass å strikke votter ? Disse er strikket i Fritidsgarn på pinne nr 6 og tovet på 40 grader. Et par til voksne og tre par til barn i ulike størrelser.
Disse to Fana-genserne er det min mor som har æren for, størrelse 1 og 2 år, den røde i Gjesdal Babyull og den lyseblå i Daletta.
Så er Mette sin "Linnea" også ferdig. Denne er også strikket i Shetland Soft fra Holst Garn, farge Sapphire. Fargen er nok mest riktig på det nederste bildet.


Hva skal man så finne på ? Tror jeg strikker opp resten av Fritidsgarnet, så blir det litt bedre plass i skapet :) Da blir det noen flere vottepar før vinteren kommer.