Tuesday, May 29, 2012

Endelig litt oppdateringer

Tiden flyr og bloggen blir sørgelig forsømt. Men jeg får både strikket og heklet likevel, noe er forsvunnet ut av huset uten at det er blitt fotografert mens noe er foreviget :) Det har blitt handlet litt garn også siden sist, det har jo vært Drops-salg i mai, Hillesvåg hadde tilbud på melert Ask og i tillegg var det jo masse gode tilbud på Strikketreffet i Bergen. Så nå er det bare å henge i og få produsert litt fra lageret !

Dette er Milo, strikket i ull/bomullsgarnet fra Mor Aase. Denne har jeg strikket flere av, kjempekjekk å strikke !



Lillesøsters kjole og Madam Møllers babysokker er strikket i Shetland Soft fra Malsen og Mor. Nydelig garn. Dette ble en gave til en liten prinsesse :)



Nok et Prinsesvøp/Det hele Kongerige. Tror dette er nr 4, nydeligste babyteppe som finnes synes jeg !  Dette er strikket i tynt hvitt Navia og er strikket for en venninne som skal bli bestemor :)




Annie sjal fra Garnlunden.no er et fantastisk flott sjal/teppe. Mitt ble ca 2x2 meter og er strikket i brun tynt Navia. Dette er det tredje Annie jeg strikker, og det kan hende det blir flere.


I den putselige sommervarmen som kom på Vestlandet i pinsen, så måtte jeg finne frem noe som ikke var ull og som tovet mellom fingrene i solen :) Da begynte jeg på et sikksakk teppe i ull/bomullsblandingen fra Mor Aase. Tanken var å bruke opp det jeg hadde liggende på lager.


Da ønsker jeg alle en riktig god sommer, så får man prøve å ikke la det gå like lang tid mellom hver bloggoppdatering fremover.